Vrijwilligers gezocht

Stichting Valkhofbunker zoekt enthousiaste vrijwilligers. Wil je een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding, die niet meteen al je vrije tijd opslokt? Heb je een passie voor geschiedenis, de Tweede Wereldoorlog en Nijmegen? Dan is vrijwilliger worden bij de Valkhofbunker misschien iets voor jou!

Bij Stichting Valkhofbunker kun je verschillende functies vervullen, variërend van functies die slechts één dag per maand vereisen tot veelomvattende posities waar meer tijd mee is gemoeid. Iedereen is welkom! Neem vandaag nog contact met ons op via info@valkhofbunker.nl.

Wij zoeken nog mensen voor de volgende functies:

Suppoost

Omschrijving: Als suppoost houd je toezicht op uren dat de Valkhofbunker voor publiek is geopend. Je gaat vragen van bezoekers beantwoorden of verwijst ze eventueel door naar andere informatiebronnen.
Profiel: Je hebt belangstelling voor de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog (in Nijmegen en omstreken) en de Valkhofbunkers. Deze kennis hoeft vooraf niet aanwezig te zijn, maar wel de wil om meer te leren over deze onderwerpen.
Frequentie: In overleg. Verwachting is relevante (feest)dagen, zaterdagen, zondagen en op verzoek (bijvoorbeeld bij bezoek van scholen).

Suggestie?

Wilt u vanuit uw kennis, ervaring of expertise een bijdrage leveren aan de Valkhofbunker, maar staat uw profiel hier niet genoemd? Neem dan contact met ons op via info@valkhofbunker.nl. Wij horen uw suggestie graag!

Eén reactie op “Vrijwilligers gezocht

Reacties zijn gesloten.